fredag 25. april 2014

Til å spise opp...

Jeg er glad i å gi hverdagsgaver og ender ofte opp med å gi bort noe som kan spises. Jeg liker det enkle, det skal gjerne være litt fort gjort å lage og ha en personlig touch. 
 
Når jeg lager kjeks etter denne oppskriften gir jeg alltid bort noen i ett fint glass eller i litt cellofan. Kjeksene er veldig gode og jeg anbefaler deg å bake de hvis du har lyst til å prøve deg på hjemmelagd kjeks.  Jeg har en kjær bloggvenn, Charlotte som skriver den delikate og fine bloggen Lev Livet Lett, hun har lagd en allergivennlig variant, den finner du her.
 
 


Ofte gir jeg også bort gaven i hjemmelagde poser. På bilde sjekker hunden min hva jeg driver med, og det forstår jeg godt. Jeg føler meg ofte litt rar når jeg står og tar bilder av ting jeg har lagd :)


 
 
 
Da mannen og jeg hadde bursdag, på samme dag, lagde jeg dette kortet til han. Det er ett hjertet tegnet for frihånd på gråpapir og sydd sammen på symaskin. Inn i hjertet er det en personlig hilsen, ett par sjokolader og litt snop. Noe tilsvarende tror jeg at jeg kommer til å lage flere ganger, det er fort gjort og jeg syns det blir personlig og fint.
 
 
 
 
 
 
Da en kjær venn møtte litt motstand i livet tenkte jeg at jeg så gjerne skulle ha gitt henne en gulvkalv, men det var ikke å oppdrive så isteden ble den en dinosaurus i gull på ett syltetøyglass fylt med spiselig ting. På bilde er det glasset fylt med gummidyr. For tanken er at når gaven er spist opp så kan glasset eventuelt brukes til oppbevaring. 
 
 
 
 
 
 
Jeg syns det er kjedelig at barna vil gi hverandre penger så vi pleier å pimpe gavene med litt snop og pakker det gjerne inn i en hermetikkboks pyntet med vinyl/dekor plast:
 
 
 
 
 
 
Jeg lærer mye i den digitaleverden og for ikke så lenge siden ble jeg "kjent med" Engla, hun tryller med frostspray og etter mye om og men fikk jeg (les:mannen) også kjøpt en boks og prøvd. Lett å jobbe med og det gir en fin effekt syns jeg. Jeg anbefaler deg bloggen Engla's kreative verden - leken og flott dame!
 
 
 
 
 
Med sløyfe og dymotape ble det en litt mer personlig påskehilsen:
 
 
 
 
 
Jeg håper du har gode vårdager.  Lag en god helg!
 
 
 

8 kommentarer:

 1. Så mange kreative ting du har laget her :) Jeg likte spesielt godt hjertet av gråpapir - den ideen skal jeg jammen ta med meg videre :D

  SvarSlett
 2. Kul med länkarna! Ska in och kolla förstås! Och fina presentförpackningar du gör! Trevligt med små vardagspresenter! Och så mycket bättre för miljön när förpackningarna kan få en vettig tillvaro efter det att det goda innehållet tagit slut. Ha en finfin helg! :)

  SvarSlett
 3. Tusen, tuuusen takk for den nyyydelige gaven som dukket opp i postkassen min,- heldige meg! Jeg ble ordentlig varm og hjertet, og det var ekstra hyggelig at den kom akkurat da mens datteren vår hadde slitt med omgangssyke i flere dager og var ganske dårlig, så det var en veldig stor oppmuntring :-) You really made my day!!

  STOR klem til deg og håper virkelig at du går en vår og sommer i møte med økende energi og overskudd!

  SvarSlett
 4. Så fine ting du har laget...som vanlig må jeg legge til :) Jeg likte kjempegodt alt, kanskje spesielt hjertet og krukken med dyr på toppen. De synes jeg er så artige og koselige å se på :) Du burde startet nettbutikk :D
  Jeg er såååå dårlig på å lage ting, men desto flinkere til å handle ;) Idag har vi vært på shopping i Bodø og da ble det med noen småsaker fra søstrene Grene...liker den butikken veldig godt :)
  Fortsatt god helg til deg, her slapper vi av med TV og godis ;) Airin :)

  SvarSlett
 5. Du är fenomenal! Jag har sagt det förr men säger det igen.
  Du är en mästarinna på att skapa det där extra. Och personliga gåvor är det bästa!

  Tack för all din omtanke!
  Jag har turen att ha en arbetsgivare som låter mig ta det lugnt i det här.
  Det har varit nyttigt med en paus, jag har sett en del i mitt liv som jag nu börjat förändra.
  Saker jag känt ett litet missnöje över men inte riktigt förstått varför.
  Och sånt vill jag ha bort.

  En mjuk, fin dag till dig!

  SvarSlett
 6. Digger den gråpapir-idèen! Sååå nydelig hjerte, mulig jeg må stjele idèen ved en passende anledning :-)

  SvarSlett
 7. Du är verkligen helt fenomenal! Du gör de finaste saker! Och jag gillar verkligen att det är enkla saker, som ändå visar på så mycket hjärta. Fantastiskt fint!
  Kram Jennica

  SvarSlett
 8. Først av alt - grattis på etterskudd! Og for noen ideer - ja du inspirerer støtt ❥
  Også du som linker - TUSEN TAKK! Ja det minner meg om at det er på tide å lage en ny omgang...
  Klem til deg

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen! ♥