mandag 23. november 2009

Ny boks!

Denne boksen har jeg laget til verdens fineste Maja. Syns boksen var så stas å lage - og jeg aldri sett maken til den før, så jeg tillater meg å poste mange bilder av den. Sommerfulgarket er bare sååå Maja så det ble kjøpt inn med tanke på å lage noe til henne en dag. Orginalboksen har kledde innsider også, men jeg har nøyd meg med å stemple dikt om vennskap på innsiden. Liker så godt kombinasjonen av sort og orange.

Jeg lagde også et enkelt og matchene kort:Her er en liten "oppskrift" dersom har du har lyst til å prøve. Esken rommer mye, en stor pose med sjokolade fra Nidar var ikke nok til å fylle opp.. (synd - eller kanskje bra - at den ikke var til meg :op)Pappen er 12" x 12". Preg med 4" og 8" på begge sider slik at du får ni like kvadrat. Preg diagonalt i hjørnene slik at de kan bøyes innover. Lag hull i alle spissene og tre et bånd gjennom. Vips - ferdig!

3 kommentarer:

 1. Så flott boks. Denne var super til små oppmuntringsgaver. Sånn må jeg prøve meg på!

  SvarSlett
 2. Den var rååålekker! Og så flott med matchende kort, da :-) Jeg er helt enig med deg i at sort og oransje er kjempestilig, det e en fargekombinasjon må man bare må bli i godt humør av :-)

  Takk for at du delte oppskriften med deg, en sånn må jeg prøve meg på også! Kjempesmart gave med godis oppi!

  SvarSlett
 3. Mye kjekt her ja :-) Lekker boks. Så ikke ut som at den var så komplisert heller. Denne må jeg prøve :-)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen! ♥