tirsdag 3. november 2009

KH julekort utfordring nr 3 av 10

Kreativ hobby har nok en utfordring i bloggen sin; lag et kort med bretteteknikk. Dette er mitt julekort nr 3 i julekort utfordringen.

Jeg syns kreativ hobby sitt julestempel "Med ønsket om en magisk juletid" er så vakert, og jeg hadde lyst å lage et litt annerledes kort med et snev av magi. Jeg syns også oldis ballerinaen er fin, fordi hun symboliserer å våge, å tro på seg selv - for meg. Med en rød drakt så blir hun jo litt nissete? Mon tro om hun skal på ribberock i romjula :oD

Dette kortet var ikke noe som kom lett, det så så fint ut i hodet mitt, men fikk ikke tryllet det frem med papir. Her regner det sideveis i dag, så bildene måtte taes inne, og det blir sjelden bra her hos meg.. Uansett: Her er juleballerinaen min:3 kommentarer:

  1. Wow, dette var kjempeflott! Flotte farger og knallstilig bretteteknikk. Også likte jeg veldig godt tankene bak og symbolikken du har brukt :-)

    Ha en kjempefin tirsdagskveld!

    SvarSlett
  2. Kjempeflott kort! Synes de oldis-stemplene er så søte, og denne kunne jo godt brukes til et julekort... hvem har bestemt at julekort bare skal være engler, nisser, hjerter og snekrystaller? :o)

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen! ♥