lørdag 14. november 2009

KH 8 av 10 Diamantkort

Dette kortet er mitt 8. bidrag til KH julekort utfordring samt mitt 2. bidrag til deres restpapir utfordring. Tillegg til juleklem stemplet er små nissene og pepperkake mennene stempler fra KH. Det er også blomstene som er klippet ut og limt på til høyre. Fikk brukt hele 6 forskjellige mønsterark på dette kortet! Mye pirk, og mye kos å lage:


Brettet sammen og lagt i clear bags ser kortet slik ut:Oppskriften fant jeg i bloggen til Sakkalo - takk for lånet!

5 kommentarer:

 1. Det ble knallstilig!! Kjempemorsom utforming, og masse lekker pynt. De små nissene ble skikkelig morsomme :-)Fargene du har brukt passet veldig godt også. Ordentlig dyktig, er du!

  Takk for at du sa fra at det ikke dukker opp noen oppdateringer fra siden min. RSS fungerer, men det ser ut som blogspot ikke fanger det opp, av en eller annen grunn...

  SvarSlett
 2. Kjempekoselig julekort! Og så er det flott at du har fått bruk for malen jeg lagde - tusen takk for at du sa fra at du har brukt den. :)
  Ha en fortsatt super helg!

  Klem, Sakkalo c",)

  SvarSlett
 3. Kjempeflott kort og for en artig bretteteknikk....tror jeg må prøve meg på den en dag,så takk for at du linker til mal. Imponert over hvor mange kort du får tid til å lage.
  Fortsatt god helg til deg! :o)

  SvarSlett
 4. Dette kortet var veldig fint. Tror jeg også må kikke på den malen hos Sakkalo! Veldig morsomt med ulike bretteteknikker, men du verden så lang tid jeg bruker på et slikt kort! Syns også det andre kortet ditt til utfordringen var knallfint.

  SvarSlett
 5. Så herlig brettekort !! Og så mye flott du viser i bloggen din :)
  Den neste kaken her i huset blir en firekløverkake, den så deilig ut, oppskriften er allerede notert :)
  Takk for koselig besøk i bloggen min,
  ha en fin søndagkveld,
  hilsen Antje :)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen! ♥