onsdag 26. mars 2014

Sew-along Party-veske

Forrige uke blogghoppet jeg og kom over en blogg som omtalte en sew-along på Epla. Det er bladet Dilla og Stoff &Stil  som er arrangør. Jeg fikk lyst til å bli med og har sydd en veske etter mønstret som var linket til i utfordringen. Vel, jeg har tatt meg noen friheter for det var det lov til. Jeg har valgt en annen type hank, fordi den hanken mønsteret sa man skulle lage ville ha ødelagt partysola og hvem vil vel det?  
 
Jeg kjøpte meg symaskin rett før jeg ble syk og jeg har derfor sydd veldig lite og har nesten ikke noe stoff liggende. Så mitt bidrag er sydd av bæreposer jeg har smeltet med strykejernet. Vesken består av minst 9 forskjellige bæreposer. Gutten, vimplene og ordet party har jeg klippet fra forskjellige poser, all annen pynt har jeg klippet for frihånd og smeltet sammen med strykejernet før jeg sydde det sammen til en veske. Jeg har lagd vesker av smeltet bæreposer tidligere og det blir ett materiale som tåler røff behandling og er cirka vanntett. 
 
 

 
 
Jeg har en hodepinedag og det er også en gråværsdag og en blåsbortdag så det var vanskelig å få tatt gode bilder. Jeg måtte sette vesken på bakken for at vinden ikke skulle leke med den:  
 
 
  
 
 
På skulderreimen har jeg skrevet BRA og NOK i hver sin ende, det er liksom mitt livsmotto akkurat nå. BRA NOK - ikke som i middelmådig, men mer som om at jeg er i nuet, er snill mot meg selv, aksepterer og prøver å være fornøyd med de små, nære tingene.
 
 
 
 
 
På bildene nedenfor henger veska på gjerdet i vinden. En stund fungerte den aller mest som en drage, og jeg stod der og smilte i vind og lett regn og håpet at naboen ikke så meg.
 
 
 

 
 
 
Det er vel kanskje tvilsomt om juryen godkjenner smeltet bæreposer som stoff, men uansett så har jeg hatt det gøy og jeg har deltatt i min aller første sew-along så takk for utfordringen!

10 kommentarer:

 1. Så fin!!
  Och ett bra alternativ till det sydda.

  Och tack för dina ord hos mig=))

  SvarSlett
 2. Så fina! Och så glad man blir av dem! :)
  Kram Jennica

  SvarSlett
 3. Oi, så fin! Smeltede bæreposer høres ut som en spennende teknikk. Jeg likte mottoet ditt "Bra nok".

  SvarSlett
 4. Kjempefin ble det og jeg håper at du klatrer helt til topps, for denne er jo BRA NOK!!!
  Nydelig rett og slett og ekstra gøy at du har gjort det av et helt annet materiale :)

  Utrolig kreativt og helt sikker mye mere jobb en om du hadde sydd med stoff.

  Ønsker deg en herlig søndag videre!
  Klem fra Engla

  SvarSlett
 5. Håper virkelig at de godkjenner materialvalget, for disse er suuuuperkule i herlig Theresestil :-)

  Klem

  SvarSlett
 6. Hei, Therese!

  For en kjempefin blogg du har!
  Synes denne vesken ble helt super, smeltet bærepose er jo så smart! Så derfor - gratulerer med din første sew-along ( jeg har aldri prøvd det selv), vesken ble så absolutt BRA NOK ;)

  PS! Tusen takk for fin kommentar på bloggen min!

  Ønsker deg ei fin og kreativ uke :)

  Liv Iren

  SvarSlett
 7. Fantastisk! Hurra for gjenbruk! :) Kjempefin ble vesken.

  Stor klem fra Lite hi

  SvarSlett
 8. Så kjempefint! Ja du er veldig kreativ og inspirerende!!
  Lykke til i konkurransen ❥

  SvarSlett
 9. Vet du at... jeg er bare mektig imponert over deg!!! Alt du finner på :-) Jeg hadde aldri hatt tålmodighet til det der altså!!!! Men jeg smilte da jeg så du hadde fått med deg maskoten til Name It :-) Det liker jo jeg vet du ;-)
  Ha en fortreffelig helg!!!! Jeg har forresten bladd meg gjennom hele bloggen din i dag på leit etter et helt spesifikt innlegg!!! Du har nemlig inspirert meg ;-) Wait and see :-)

  SvarSlett
 10. Nä, nu måste jag snart testa själv detta material! Väskan blev hur fin som helst! En riktig glädjebudbärare!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen! ♥