mandag 18. november 2013

På naturligvis

Denne bloggposten er inspirert av utfordringen til Moseplassen om å vise frem naturdekorasjoner. Det finnes et hav av flotte dekorasjoner til inspirasjon på nettet.  Mitt bidrag blir å vise frem hvor fint naturmateriale kan være i seg selv eller ved enkle, raske grep blir til noe litt mer. 
 
Mannen min hjalp meg med å plukke en pose kastanjer, da jeg stod der med en pose med brune herligheter kjente jeg rett og slett hverdagslykke. Jeg borret hull i noen av de og tredde de på en ståltrå som jeg formet til min favorittform:
 
 
 
 
 
8 åringen og jeg lagde denne krabaten sammen, noen fyrstikker, limpistol, ståltråd og øyne gjorde at vi fikk en ny gjest ved frokostbord: Kastanjedyret!
 
 
 
 

Energinivået mitt er fortsatt lavt så resten av kastanjene la jeg på ett stort Norges glass. Fint i seg selv det også syns jeg.


 
 
Tidligere i høst var jeg på epleslag i nabolaget. Plukket nedfallsfrukt og tenkte jeg skulle lage en eplekrans. Det ble aldri til det. I steden har eplene blitt stående på pikknikkbenken vår  - fint nok.  Det er litt færre epler der nå enn da bilde ble tatt. Mon tro hvem det er som spiser de? Husnissen?
 
 
 
 
Å miste mobilitet har vært noe av det vondeste med å bli syk for meg. Jeg var så glad å bevege meg. I april fikk jeg meg rullestolscooter. Jeg kjente på en enorm lykke og samtidig så syns jeg det var veldig pinlig og flaut. Nå er jeg bare kjempe glad for den. Hadde jeg ikke hatt den, så hadde det heller ikke blit noen epleslang :)
 
 
 

Med scooteren har jeg også vært å plukket lerkekvister i en nabohage. Enkel og vakker pynt syns jeg:
Og  til slutt, det store Mosehjerte i hønsenetting. Det har hengt der i siden sensommeren og har blitt litt mer brunt. Men jeg syns fortsatt det er fint og lar det henge til julekransen skal komme opp om noen uker.


 
 
PS! Jeg har lærte faktisk noe av kastanjenøttene - de krymper! Så det flotte hjertet til MR Papirleken har nå noen glissene områder hvor ståltråden syns og kastanjedyret er litt medtatt.  Så neste gang borrer jeg hull og lar de tørke litt før jeg trer de på ståltråden. Og kastanjedyret får også tørke litt før det monteres, ikke for det - han er fortsatt en sjarmør selvom han er litt baktung og lua er litt snau:
 
 
 

Måtte du få en natulig og fin uke - se etter de små gledene!
 
 
 
 
  

3 kommentarer:

 1. Men så vackert hjärtat av kastanjer är!!
  Det tyckte jag om.

  Skönt att du har skotern till hjälp så du kan njuta lite ute också.
  Kan bara föreställa mig hur det ska kännas att förlora en del av sin kraft och rörlighet. Önskar att du inte behövde ha det så!

  Mjuk dag till dig!

  SvarSlett
 2. Riktigt härliga bilder! Så fina naturkreationer!! Men bäst är förstås den glasögonprydde, lille krabaten! :) En charmör av rang! Och fin elscooter/moppe! Det är tur att man kan få sådana förskrivna vid behov! Ha det gott!!

  SvarSlett
 3. Jeg elsker det lille kastanjedyret ditt! Noe så søtt og herlig:)
  Så flott at du har rullestolscooter så du kommer deg ut, det er direkte deprimerende å bare skulle sitte inne! (jeg gjorde det over ett år, og holdt på å bli tullete!) Stor klem:)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen! ♥