torsdag 21. november 2013

Lag duftlys på 1 - 2 -3

Jeg er en hobbyslappfisk og lager for tiden bare ting som er veldig enkelt og går fort. Å lage duftlys i sandekakeform er helt ypperlig. Super enkelt og fint - i all beskjedenhet :)


 
 
 
Oppskriften er som følger:  Ett telys tas ut av formen og plasseres i en sandkakeform, eller en annen form du vil bruke - må tåle høy varme! Hell over ett par dråper duftolje hvis du vil lage duftlys. Og så inn i stekeovnen på ca 180 grader til lyset har smeltet. Ta de ut og la de stivne. Taaadaaa:
 
 Nesten alt i livet blir finere med cellofan. Jeg har to venninner som arrangerer hvert sitt julemarked hvor pengene går til veledighet. Disse lysene ble mitt bidrag. Så godt det er å kunne bidra selvom formen ikke er så god. 
 
Husker du at disse formene er ett av loppisfunnen mine? De fleste endte opp som duftlys, men noen lakkerte jeg og bruker som lysestaker. For en som liker det enkle, ble også det ganske fint på bordet:
 
 
 

 
 
 
 ♥ Snart er det helg, igjen. Måtte den dufte godt og by på mykt lys!  ♥

7 kommentarer:

 1. Så fine!! Hva slags duftdråper bruker du? De hadde jo vært supre venninnegaver:-) Anne Kristine

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei. Jeg brukte en jeg hadde stående fra kremmerhuset. Jeg husker ikke hva det heter, men det er egentlig slik duftdråper man har i en skål med vann og brenner lys under. De selger duftoljer til lys og såpe på Panduro. Lykke til og takk for kommentaren :)

   Slett
  2. Takk for svar:-) Spennende blogg du har, skal nok lese mer. God helg:-)

   Slett
 2. Den där typen av pyssel gillar jag! Snabbt och enkelt som blir något vackert=))
  Måste prova att smälta dom direkt i formen, det har jag aldrig gjort.

  Mjuk helg till dig//Hannis

  SvarSlett
 3. Snyggt och snabbt!! Tack för en riktigt bra idé.
  Trevlig helg!

  SvarSlett
 4. HFS *ler enda* Disse var søte og fine, og du virker være en kløpper på små dekorative gaver. Tusen takk for alle fine kommentarer i bloggen min, jeg setter stor pris på de. Klem:)

  SvarSlett
 5. Kan det bli enklare?? Superbra idé! Fina dessutom!!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen! ♥