mandag 3. august 2009

Sukkersøtt jubileums utfordring # 3

Så var tiden inne til å debutere som "sukkersøtt" deltaker. Jeg titter innom bloggen deres hver fredag, men har aldri tatt mot til meg å delta. Men hva er vel mer passene enn å debutere på en jubileums utfordring?

Oppgaven lød: "Lag "ditt fineste kort", i en stil som definerer deg som kortlager, eller med ting du har dilla på for øyeblikket."

Jeg koser meg aller mest når jeg kan brette ting, og lage litt annet enn ordinære kort format. I tillegg har jeg dilla på søm - bare må sy. Jeg har aldri fått til å pynte med blomster, dersom de ikke er utstanset. Gjemmer meg ofte bak utsagn om at "papiret er så fint at jeg ikke kunne pynte det bort"!. Men det er vel slik jeg er, like det litt enkelt. Jeg tror dette "settet" som jeg har laget til en god venninne som trenger litt trøst akkurat nå er litt typisk meg.. :o)

Inspirasjonen til denne teboken og sjokoladeesken har jeg fått av Anita Hagen . Hun lager de lekreste ting og er så snill at hun deler hvordan hun har gjort det også. Sjokoladeesken måler 3,5 x 14 cm og teboken 9 x 9 cm.Tusen takk for at du titter!
4 kommentarer:

 1. To kjempelekre kreasjoner;)
  Så herlige!!!
  Tusen takk for at du er med hos Sukkersøtt;)
  Klemmer fra Kristine;)

  SvarSlett
 2. Hei, og takk for koselig kommentar i bloggen min :o)
  Så stilige disse var! Jeg er også veldig glad i brette teknikker, og fant kjempemye flott i bloggen din :)

  Klem, Gry-Heidi :)

  SvarSlett
 3. Ah så nydelig! Du blir bare flinkere og flinkere.

  SvarSlett
 4. Så lekkert, både sjokoladeesken og te-boksen :)

  Takk for kommentar i bloggen min forresten.

  Ha en flott dag!
  Marianne

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen! ♥