søndag 18. april 2010

Nyforelsket og 40!

Min kjære Sissel fylte endelig(!) 40 tidlig i april. Attpå til var hun stormene nyforelsket, fnisete og herlig så jeg klarte ikke å tenke på annet enn "kjærlighet" når jeg lagde kortet:Noen har spurt etter tutorial på dette kortet, den finner du her.

Sånn ellers så flyr dagene av sted, jeg har omsider fått levert inn en 3 uker lang hjemme eksamen. Godt å få den "bort"! Nedtellingen til Gøteborgvarvet tikker og går, og jeg gleder meg stort selvom formen ikke er like god som jeg skulle ønsket. Vinteren ble for snørik for min del. Men moro blir det nok. Og kanskje kommer lysten til å lage kort snart..? Uansett, håper DU har gode vårdager!!

9 kommentarer:

 1. Herlig kort i spreke farger;)
  Jeg kommer ikke til å fjærne deg fra blogg listen, alle kan ha perioder med liten produktivitet, da kan det jo være greit å ha andre å titte innom;)

  Håper du også har gode vårdager!!

  SvarSlett
 2. Koselig kort i herlige farger:)
  Sånne kort ser så stilige ut. Har hatt lyst til å prøve,men det ser litt vanskelig ut,hehe;)
  Kunne ikke ramle meg inn å fjerne deg fra blogglista! Det går litt i rykk og napp for de fleste,tenker jeg,og forresten så liker jeg bloggen din veldig godt:)

  SvarSlett
 3. Herlig kort dette her!Tipper det ble en veldig fornøyd mottaker!
  Janne

  SvarSlett
 4. Så stilig et kort! Et sånt må jeg jammen prøve meg på. Og du: som de andre sier: det går i rykk og napp for de fleste av oss. Stikk innom når du har tid og lyst, du:)

  SvarSlett
 5. Så artig bretteteknikk det var på kortet,flotte farger
  Håper du får en fin uke

  SvarSlett
 6. Jeg prøve å legge inn kommentar i går, men blogspot gikk bananas og påstod that "site cannot be found", så jeg prøver igjen :-)

  Så hyggelig å se et nytt, herlig kort fra deg! Fantastisk flotte farger som man bare mååå blir i kjempegodt humør av :-) Og helt perfekt for den anledningen du har laget det til!

  Tusen hjertelig takk for at du titter innom og legger igjen hyggelige kommentarer til meg, det setter jeg stoooor pris på!!

  Og kos deg masse i Göteborgsvarvet, du er kjempetøff :-)

  Goood klem :-)

  SvarSlett
 7. Wow for et morsomt kort du har laget her :-) Herlige farger og så morsomt med en finsende forelsket mottaker!
  Ha en flott uke.
  Klem Guro

  SvarSlett
 8. Heisann Therese.

  Nok et nydelig kort fra din kant igjen. Takk for linken til tutorialen også, liker utrolig godt denne og har veldig lyst til å prøve selv engang.

  Takk også for en utrolig hyggelig kommentar i bloggen min. Den satt jeg virkelig stor pris på! Koser meg masse når jeg kommer innom deg også! Lange pauser kan alle få, vi har jo familie og jobber og et liv rett og slett. Det er bare veldig hyggelig når det står at du har kommet med noe nytt! :D

  Klem Kari

  SvarSlett
 9. Hei igjen! Håper at alt står bra til, og at tid og inspirasjon til å leke litt med papir snart kommer tilbake igjen :-) Bare titter innom for å si at jeg har en liten ting til deg på bloggen min (se artikkel nr. 2 fra toppen ;-)

  Ønsker deg en fortsatt strålende uke, og fine vårdagen!

  Klem :-)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen! ♥