fredag 10. juli 2009

Vin tag og pille-eske..

Vi ble plustelig bedt i 40 års lag. Dermed laget jeg en vin tag og en eske med "piller for det som er ille". Vedkommende som fylte 40 fikk boble cab (!) av mannen i bursdagsgave, derfor det noe merkelig valget av charms:Beklager de veldig dårlige bildene av esken, men syns den var så artig å lage at jeg må vise den frem... Forsidebildet ble så dårlig at det ikke kan publiseres, men det er i samme stil som vinflasken. Kællen kjøpte forresten den skjeveste flaska han fant.. *fniser*6 kommentarer:

 1. Stilig!! :)

  Og har ikk ekællen skjønt at det ikke er flaska som skal bli skjev? ;P

  SvarSlett
 2. Kjempetøff!!! Du e så utrolig flink! Hvor finner du alle de forskjellige brette teknikkene???

  SvarSlett
 3. Så utrolig stilig den esken var. (Noterer bak øret at den må jeg lage en gang:))
  Jeg ønsker meg også Boble cab til 40 års dagen min ;)

  SvarSlett
 4. Mamma'n og Hedda: Her i huset er det flaskene som blir skjeve på de røde vinene, de hvite derimot rekker sjelden det...

  Frøken Lykkelig: Jeg hopper litt fra blogg til blogg og stjeler det beste! Finner sjelden opp krutte selv, men det gjør jo ikke noe når det er så mye fint å finne!

  Anita: Esken er som nevnt moro å lage og falt i god smak. Lov meg at du blogger hvis du også får boble cab i bursdagsgave! *S*

  SvarSlett
 5. Så stilig,- og så smart! Håper jeg får lov til å låne denne idéen. Jeg skal prøve å huske på å referere til deg, altså :-)

  SvarSlett
 6. Flotte kort du lage!:)
  Den pilleæska va jo litt artig!:D
  Blir nok å holde et øye me bloggen din framover:)
  Ha en flott dag!:)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen! ♥