mandag 22. april 2013

ME&You - Make it happen!

Kjenner du til begrepet "crowdfunding"?  På norsk kan vi kanskje kalle det kronerulling. I Aftenbladet fant jeg denne beskrivelsen:

"Crowdfunding er en måte å få realisert prosjekter på uten kapital, statlig støtte eller store investorer, men ved å få hjelp fra vanlige folk. Det handler om å presentere saken sin på nettet og spørre om folk er interessert i å gi støtte. Det vanlige er at givere skal få noe tilbake."

MEandYou foundation er en slik innsamling. Målet er 7 millioner på 90 dager og pengene skal gå til rituximab forskningen på Haukeland sykehus. Per i dag er det mitt enste håp om en friskere hverdag og en mulighet til å vende tilbake til arbeidsliv og alle andre aktiviteter som bare er ett kjært minne nå.

Nå har MeYou åpnet nettbutikk og jeg har donert følgende bidrag:

Tags av bjørkenever som er stemplet:


 
 
Gjenbruk og redesign, bæreposer er smeltet sammen og sydd om til gaveposer og jeg har stemplet diverse visdomsord og en kråke som bringer lykke:
 
 

Og ett lerret som skal auksjoneres bort. Litt vanskelig å se alle detaljene på dette bilde. Men det er iallefall lenge siden jeg har kost meg med å lage noe slik jeg gjorde med dette. Budskapet er inspirert av innsamlingen og mitt håp:  Make it Happen. Og blir det ikke solgt så passer det fint inn på veggen min :)


 
 
I nettbutikken får du kjøpt strikkede plagg, mange kule luer og skjerf. Nydelige smykker, kort og litt annet forskjellig. Håper du tar en titt! 

3 kommentarer:

 1. Såå mye stilige og flotte ting du har laget, lerretet var jo veldig stilig, da :-) Det er så morsomt å se at kreativiteten funker!!

  Jeg skal absolutt ta en titt innom nettbutikken.

  Tusen takk for hyggelige kommentarer, det setter jeg stooor pris på.

  Ja, våren har helt klart kommet til Sarp :-) Håper at våren bringer deg masse og sol og energi!

  Klem :-)

  SvarSlett
 2. Tags'ene var superfine og det lerretet var rett og slett RÅFLOTT !!!!!!
  For en kreativitet du har!!!!!
  Lykke til med innsamling, jeg krysser mine fingre for deg og alle i samme situasjon :-)
  C.

  SvarSlett
 3. For en fin innsamling! Krysser fingrene for at de når målet.
  Utrolig stilige tags, gaveposer og ikke minst; nydelig lerret!

  Håper formen din kommer seg! :)
  God helg til deg!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen! ♥