torsdag 5. april 2012

Hjerter

Hjerter er min favoritt fasong, og rødt er min favoritt farge og da min favoritt (og eneste) mann hadde bursdag fikk han nettopp ett kort med mange hjerter. Elgen ser litt sånn passe stusslig ut, og jeg syns han passet godt til akkurat denne bursdagen:Inne i kortet står det: Men slapp av - jeg liker å bli gammel sammen med deg! Vi har nemlig bursdag på samme dag. Hurra for oss! Jeg har omsider, og endelig, lært meg å lage hjerter av bjørkekvister. Dette var 3. forsøk, og det jeg ble mest fornøyd med. Det er ett gavehjerte som skal gies bort i bursdagsgave.


Dette er hjerte nr 2 og er ett hemlighetshjerte fordi jeg fikk vite en fin hemmelighet da jeg skulle til å lage det.Dette er det første hjerte jeg laget og er ett utehjerte fordi det henger ved utgangspartiet vårt. Ikke helt perfekt, men bra nok, som en kjær venninne har lært meg.Forklaringen på hvordan man lager bjørkekvist hjerter fant jeg her.
Håper du har en hjertefin påske!5 kommentarer:

 1. KULT kort :D Og fiiiine hjertene ♥ ♥ ♥

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med dagen til begge to!

  Så tøft kort! Kjempefint med "kikkehullet" inn til elgen på innsiden, og den var jo søt med alle hjertene, da :-) Vi er helt enige når det gjelder hjerter, forresten, jeg er også veldig glad i dem (men det var kanskje ingen bombe ;-) De bjørkekvisthjertene var kjempefine! Og takk for at du delte linken, det må prøves!

  Håper du har en kjempefin påske!

  Klem :-)

  Tusen takk for gode ord, det setter jeg stor pris på!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med vel overstått dag;) Tøfft kort, rødt er jo en virkelig knallfin farge og likte veldig godt den elgen;) Bjørke hjertene var fine alle tre;) Fortsatt god Påske!

  SvarSlett
 4. Tack för att du tog dig tid att skriva och kul att du gillar mitt pyssel.

  Ha det bäst!
  Kram Tesa

  SvarSlett
 5. Så utrolig mye fint du lager! Kjempemorsomt å finne linken til bloggen min her, det var en ren tilfeldighet at jeg fant den. Det hjertet ble jo kjempebra. De som fikk det ble sikkert glad i hjertet sitt.
  Kikker snart innom her igjen.

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen! ♥