lørdag 29. oktober 2011

... ikke akkurat årets mor!

Jeg blir nok ikke årets mor - i år heller. Selvom jeg følte at jeg var nær en nominasjon da jeg forrige uke vasket (!) rester ut av telyseholderne som minstemann samler inn på skolen for tiden. I år har jeg vært så naiv at jeg antok at jeg kunne snike meg unna Halloween feiringen, men den gang ei. Kl 1750 på en lørdag innså jeg at slaget var tapt, og at alle de andre mødrene hadde kjøpt alle gresskarene. Derimot kan ett syltetøyglass, en appelsin, litt restpapir og 10 minutters innsats fortsatt glede min sønn og jammen får han enda ett telys han kan resirkulere! Vinn-vinn altså..

Jeg må innrømme at jeg nok ei heller blir årets blogger. Jeg finner liksom ikke tid eller lyst lengre selvom jeg har bilder og innlegg klare. Men av og til sniker jeg meg innom bloggene deres. Takk for at dere fortsatt inspirerer og gir meg lyst til  å sett meg ned og leke med papir igjen.

Noe jeg er selvnominert til er "Årets YouTube hekler!". Ikke fordi jeg er så flink, og ikke har jeg lagt ut en eneste video eller kommentar der, men dog har jeg lært meg å hekle via YouTube og jeg har heklet mitt aller første plagg. Mon tro om den blogges en dag??


 

3 kommentarer:

 1. Så fin lykt! :D SMART!!

  Og årets mor blir du nok uansett, jeg hadde jaffal ikke VASKET telysholdere!!

  SvarSlett
 2. Ja, det må så klart blogges! Håper du snart finner tilbake til lysten, for det er morsomt å følge med deg :-)

  Tøff lykt du laget! Heldigvis er det noen år til snuppis er gammel nok til dette Halloween-opplegget, men jeg er redd det ikke har gått av moten til den tid kommer heller... Jeg er for øvrig helt enig med forrige taler, du kvalifiserer til årets mor med god margin! Er'kke mange som vasker telysholdere, altså!

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 3. Den Halloween pynten der var jo genial,og kvalifiserer absolutt til årets "kreativ-i-siste-liten-mor"
  Og lære å hekle via youtube er jo knallbra!
  I tillegg så hadde du nok blitt årets mor uansett hvis ungene fikk velge;)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen! ♥