fredag 16. juli 2010

Bedre sent enn aldri...

Karoline, tanteungen, fylte 11 år i april(!) og her er gaven hun fikk - i forrige uke (fy & skam!). Det hører til historien at avtalte besøk har blitt avlyst av diverse sykdommer, treninger etc etc. Samt at jeg egentlig hadde laget en kurv jeg ikke ble helt fornøyd med så jeg spiste like gjerne opp innholdet selv - 2 ganger! :O)Trykke mitt blødde litt, og det er litt dårlig fargegjengivelser på kortet, ellers er jeg forøyd :o) Charmsen er en dansesko og "love" da hun er en ivirig, og veldig flink, danser.

Ellers håper jeg dere har gode dager, ferien min er straks over. Så nå ser jeg frem til en solrik sensommer og høst isteden.

3 kommentarer:

 1. Det var nydelig! Herlige farger, og at trykket ble litt diffust ga faktisk en knalltøff effekt :-) Dette er jo helt perfekt for en danserinne på 11!

  Fortsatt riktig god sommer!

  Klem fra Anne

  SvarSlett
 2. Så masse flott du har laget siden sist jeg var innom:) Blir litt lite PCtid for tida, været er for flott til å være inne. Regner med at det blir både mer scrappetid og PCtid når høsten nærmer seg. Ha en flott sensommer:)

  SvarSlett
 3. Kjempeflott kort! Stilig stempeltrykk og herlige farger:)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen! ♥