lørdag 6. februar 2010

Fargerik Fredag!

For en liten stund siden kom jeg over et kult bokbind på KIWI som jeg tenkte ville gjøre seg på kort. Lekte meg litt i går under korslaget og resultatet ble disse fargerike kortene (se bort i fra krøllen i det ene hjørnet - arket forskjøv seg når jeg sydde):


Syns det var så flotte farger og mønstre at jeg bare måtte lage en variant uten noe særlig stæsj som stjal fokus:Det er vel kanskje ikke så annvenlige kort, men moro å bare kose seg uten mål og mening innemellom! Det er mange bursdager fremover så har mange kort jeg bør lage, må bare finne noen passende ideer (og tid) først. Nå kaller snøen og skogen! Ha en fiiiin lørdag!

8 kommentarer:

 1. Heisann. Så herlig fargerikt! Skikkelig til å bli glad av!

  Noen ganger er det som du sier, lage bare for gleden av å lage som er viktig. Å kose seg med denne hobbyen.

  Takk for nok en hyggelig kommentar i bloggen min. Og du hadde rett, helgen brakte med seg noe hyggelig, Big Shot'en er kommet allerede. Så den skal testes ut i dag.

  SvarSlett
 2. Måtte smile litt over disse fargerike kortene, man blir så glad av flotte farger;) Helt enig med deg at man må kose seg av og til!!

  Likte godt inbydelsene nedenfor også jeg, det må bare bli litt sånn kjønnsskille av og til, tenker at de som får dem blir glad uansett;)) Klem

  SvarSlett
 3. knallstilige kort!! jeg likte de kjempegodt,. tøfft å prøve noe nytt:)

  SvarSlett
 4. Dette var skikkelig fargerikt og fint. Farger som gjør en glad.:-)

  SvarSlett
 5. Cooool! Skikkelig tøft med de knæsje fargene!

  Tuuusen takk for hyggelig kommentar!! Jeg har brukt et stempel fra Grungeplaten til Stempelglede og Distress ink Tea Dye rundt kantene på arkene.

  Du bor ikke langt unna der jeg er vokst opp, du, da. Og jeg bor i Halden nå, så da kanskje dere er i nærheten her på besøk rett som det er :-)

  Ha en fortsatt kjempefin helg!

  SvarSlett
 6. Åh,så herlige kort:) Skikkelig "flower power":)

  SvarSlett
 7. For et kult bokpapir, og det ble et stilig kort ut av det også. Kreativt å se mulighetene i noe "ikke-scrapperelatert".

  SvarSlett
 8. Skikkelig fine altså :-)
  Fiiine farger! Herlig!

  Du... en liten utfordring til deg hos meg :-)

  Klem :-)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen! ♥