tirsdag 29. desember 2009

Tøffe jenter

Har omsider funnet litt tid til papirlek i dag. Deilig! Har laget to kort med sammetrykk i dag. Det første skal jeg bruke til et valentine kort neste år - tror jeg. Det andre er et restekort som ble laget fordi jeg allerede hadde alt tilgjengelig. Ble veldig fornøyd med det øverste kortet:


16 kommentarer:

 1. Flotte kort.Spesielt det nederste kortet likte jeg veldig godt!! Greit nok at dette stempelet passer best til ungdom,hehe,men jeg hadde blitt kjempeglad om jeg hadde fått dette kortet:)Mønsterarket med sko og de tøffe bokstavene var helt perfekte her:) Hva slags type bokstaver er dette? Hva er de laget av?

  SvarSlett
 2. Hei Anne Marie. Takk for hyggelig hilsner! "Bokstavene" er et stempel fra Stempelglede som jeg har embosset med rosa pulver. Hadde egentlig tenkt å bruke stemplet på guttekort, men syns det passet til denne tøffe jenta..

  SvarSlett
 3. Jeg synes du skal være fornøyd med begge korta jeg;) Likte begge to og det pyntearket på det første var bare dritkult;)

  Fortsatt God Romjul;)

  SvarSlett
 4. Aha,embossing,ja. Det har jeg aldri prøvd,men det var skikkelig stilig.Og dette stempelet passet kjempegodt på kortet,ja:)

  SvarSlett
 5. Wow, så flotte kort! Alle disse var knallflotte på hver sin måte, og jeg likte dem alle tre veldig godt :-) Proffe oppsett, fargevalg, detaljer og fargelegging, så disse synes jeg absoultt at du skal være fornøyd med!

  Tuuusen takk for kjempehyggelig kommentar i går, jeg setter stoooor pris på at du titter innom og legger igjen så positive og hyggelige spor etter deg! Det er veldig inspirerende og hyggelig, og jeg sitter alltid med et stort smil om munnen når jeg leser kommentarene fra deg :-)

  Håper at du også har en kjempefin romjul, veldig fint å se at du også finner tid til litt kreativitet :-)

  Varm klem i kulda fra Anne

  SvarSlett
 6. Tusen takk for koselig hilsen hos meg! Ja det ble litt kaldt i går og vi som enda ikke har fått installert vedovn. Men... det hjelper godt med hundre + stearinlys ;-) Vi kom godt i fra det heldigvis!
  Ønsker deg og dine et herlig nytt år. Måtte det bringe lykke til dere alle!
  Klem fra Frøken Lykkelig (Charlotte)

  SvarSlett
 7. Stilige kort begge to, men jeg trooor det nederste må være favoritten. Likte veldig godt embossinga på det. Lekkert med søm også. Ha en fin romjul:)

  SvarSlett
 8. de var skikkelig stilige begge to...
  Moth fab er bare kuuul.
  du er kjempeheldig som har fått tak i henne....
  ønsker deg et riktig godt nyttår

  SvarSlett
 9. Så mye flott du tryller fram om dagen!
  Håper du har hatt en super jul så langt og jeg gleder meg til å følge deg videre. Superkoselig å få kommentarer av deg også, og jeg skal bli flinkere til å kommentere!

  Ønsker deg et riktig godt nytt år!

  SvarSlett
 10. For noen utrolig flotte kort du lager!Her var det masse inspirasjon å hente!
  Janne
  (legger meg til som følger jeg)

  SvarSlett
 11. d kortene var skikkelig stilige!! artig vri, veldig spreke=)
  jeg ville bare ønske deg og dine et riktig godt nyttår=)

  SvarSlett
 12. Det stempelet ble jammen mer allsidig enn jeg hadde sett for meg. Flotte kort begge to, men favoritten min er den øverste. Fargene, mønsterarket og alt passet så godt sammen der.

  Godt nytt år!

  SvarSlett
 13. heisann, jeg har svart deg inne på bloggen min angående stempler :)

  SvarSlett
 14. For en flot måde du har brugt "tøff og kul" stenplet på. Har selv kun brugt det på drengekort, men her er det jo midt i blinken.
  kh Dorte

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen! ♥