søndag 15. mars 2009

Bryllup

Verdens fineste Vibeke har giftet seg med sin kjære Jan Roar. Først var det vielse hos byfogden, derretter den hyggeligste bryllupsfesten jeg har vært med på. Nydelig gorumet mat, og Vibeke hadde ordnet alle de små detaljene som gjorde det hele verdt karakteren "perfekt" og utrolig gjennomført!

I anledningen har jeg laget mitt første pyramidekort, i fargen rødt og hvitt. Vibeke giftet seg i budnad og fargene på inivtasjoner, bordkort etc var rødt og hvitt. Bildene ble tatt i full fart før vi dro og jeg ser at jeg har vært uheldig med lyset. Syns papiret er så lekkert at jeg ikke ønsket å stæsje det bort (begynner å se en trend her...). Hver side brydes med ordene: "Tro", "Håp", "Lykke" og "Dere2" . Skulle ha vært "kjærlighet" isteden for "Lykke" med det ble ikke noe fint pga at jeg måtte gå så kraftig ned på størrelsen på bokstavene for å få plass.Inne i kortet har jeg stemplet små ordtak jeg syns passet anledningen, embosset de med rødt pulver. Neste gang jeg skal lage et slik kort tror jeg at jeg skal gjøre sidene smalere, syns de ble dominerende..Som gave lagde jeg en scrappeblomst - det var moro! "Sommerfugler" av sedler og bilder av brudeparet og barna:


3 kommentarer:

 1. Utrolig flott kort og bukett!

  SvarSlett
 2. Nydeligste gaven!!! :D

  Kortet er så lekkert, står fremme og blomsten så morsom! Takker pappa for pengene altså, men deres penger står fortsatt til pynt, litt mer spennende enn de i konvolutt. ;)

  Tusen takk, Favoritten!

  (Kommer noen innlegg i dag, tror jeg)

  SvarSlett
 3. Så utrolig flott både pyramidekortet og buketten! Tipper brudeparet ble fornøyde med de!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen! ♥