onsdag 12. januar 2011

Godt nyttår!

Godt nyttår  -  og god sjokolade. Rett før jul avsluttet jeg en praksis periode og hadde med meg sjokolade som en liten hilsen. Jeg hadde fokus på fysisk aktivitet i praksis perioden og syns derfor at denne Nemi stripen passet så bra til hva jeg satt igjen med : "Vi prøver - men det er ikke alltid det ender slik vi trodde..".Jeg syns det er hyggelig å gi bort hverdagsgaver og syns de nye Troika posene er geniale til formålet:


Håper dere har hatt en finfin start på det nye året! Lag et fint år!4 kommentarer:

 1. Heiiiiiiiii! :D

  Liv i bloggen din også joh! Sååå koselig! Ble så glad da jeg så du hadde lagt igjen en hilsen i bloggen min også, tusen takk skal du ha.

  Nydelig sjokoladeeske du hadde laget da, artig stripe du brukte fra Nemi!

  Nå er huset vårt lagt ut for salg så da får vi se om det blir sarping av meg også etterhvert. Kanskje vi skulle prøvd å få til et treff på sommeren i så fall? :D

  Fortsatt godt nytt år til deg også!
  Klem Kari

  SvarSlett
 2. Så koselige gaver du har laget:) Hverdagsgaver er vel nesten det beste, for de venter man jo ikke å få.

  SvarSlett
 3. Så herlig! Du er utrolig god til å lage flotte hverdagsgaver, og de er alltid like flotte! Og kortene dine har alltid et flott særpreg og er alltid fantastisk kule!

  Tusen takk for koselig hilsen på bloggen min! *klem* Vi kom hjem med det lille gullet i går, og det var deilig å kunne sove i sin egen seng i natt. Alt er bare bra med oss alle tre :-)

  SvarSlett
 4. Kjempeflott kort!
  Herlig mønsterark og stilig nemi-stripe:)
  Og troikapose er en flott gave,ja)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen! ♥