Papirleken Cookies
6 dl havregryn, kuttet til mel (foodprosessor)
4.5 dl hvetemel
1 ts salt
1 ts bakepulver
1 ts natron
1 ts vaniljesukker
250 g smør
2.5 dl sukker
2.5 dl brunt sukker
2 egg
200 g grovhakket kokesjokolade (valgfri type)
225 g hasselnøtter, hakket
Rør det hvite sukkeret og smøret hvitt, bland i alt det tørre først, derretter eggene (sammenpisket) og sjokoladen og nøttene. Formes til en stor pølse og legges i en brødpose i kjøleskapet i ca 30 minutter. Skjær deigpølsa i biter og rull ut ca 75 ganske store kuler. Trykk de flate med en gaffel og stek de i midt i ovnen på 190 grader i 12 - 14 minutter. Avkjøl på rist og oppbevar de i en boks.
Jeg tenker som oftes ikke på å ta bilder av mat før den er spist opp, så bildet over her var den aller siste kjeksen. For noen uker siden hadde jeg tebesøk og da lastet jeg opp dette bilde på Instagram:
♥ Slipp kakemonsteret fri og lag en gylden stund ♥
Jag som är ett riktigt kakmonster borde prova dom där!
SvarSlettNu har jag fått hem epsom-salt. I helgen ska jag göra fotbad för mina trötta, värkande fötter så då ska jag prova det=))
Sköna dagen till dig!
Alltid gøy å prøve noe nytt, takk som deler :-)
SvarSlettDisse så "farlig" gode ut! Tenker det må gå an å lage de glutenfrie... MÅ testes :) Takk for inspirasjonen og oppskriften :) God Helg!!
SvarSlettDe ser helt perfekte ut som tilbehør til tekoppen på en vinterkveld :-) Takk for oppskriften!
SvarSlettØnsker deg og din en riktig god helg!
Klem :-)