Tiden går fort. Om noen skulle bedt meg gjette på hvor lenge jeg har bakt browniesene mine kunne jeg lett ha sagt 5 - 6 år. Utskriften av oppskriften viser derimot at den har vært en følgesvenn i mer enn 10 år. Den anbefales. Lettvint og godt, og enda bedre dagen derpå. Kan det bli bedre?
Lettvinte brownies
Ingredienser
|
|
3 Egg
4dl Sukker
2ts Vaniljesukker
2,5dl Hvetemel
150g Smeltet margarin
5 ss Kakao
Hakkede mandler / nøtter i en mengde som dekker kaka – ca 70 gram
|
|
|
Slik gjør du
|
Egg og sukker røres sammen for hånd. Ha i de øvrige ingrediensene. Rør lite, og for hånd – det er det som gir
den riktige seige konsistensen.
Stekes i smurt eller papirkledd liten langpanne. Dryss mandler/nøtter
på toppen.
Stekes 20 – 25 min. ved 180°C på nest nederste rille. Følg med og la kaka
gjerne være litt ”rå” når du tar den ut.
Jeg oppbevarer kaka i kjøleskap i en boks eller
i formen med en pose over. Dersom du ønsker å lage den i vanlig langpanne så
dobler du oppskriften. Er holdbar i mange dager, og som nevnt, allerbest dagen derpå.
|
Nam, nam, den ser supergod ut! Takk for at du deler oppskriften :-)
SvarSlettKlem